Trädgårdsdagen i Enköping

Välkommen till en dag full med inspiration inom trädgård, närproducerad mat och hälsa. Lördagen den 1 september 2018, klockan 10–16. Se program och aktiviteter i menyn.

Med cirka 15 000 besökare är Trädgårdsdagen ett av Enköpings största årliga evenemang. Det är dessutom helt fri entré!

På Trädgårdsdagen kan du besöka utställare, lyssna på föreläsningar eller köpa olika gröna produkter. För barnen finns flera roliga aktiviteter såsom trädklättring, ponnyridning och parkloppet.

På matmarknaden ”Smaka på Enköping” kan du smaka på både ekologiskt och närodlat. Med en grön tråd knyter vi ihop trädgård och mat med ett hållbart samhälle och en hälsosam livsstil.

Navigera dig i menyn och läs mer om alla roliga saker som händer. Vi uppdaterar kontinuerligt med nya spännande programpunkter.

Surrande parker och Trädgårdar

Enköpings kommun ingår i nätverket Swedish society of public parks and gardens. I år sker ett samarbete med Svenska bin för att uppmärksamma bin och andra pollinatörer. I Drömparken kommer det bland annat finnas utställare och föreläsare på ämnet. Välkommen att lära dig om hur du kan gynna de livsviktiga pollinatörerna i din trädgård

Konferencierer

Vi välkomnar Jonas Högberg och Elin Furin som årets konferencierer på Trädgårdsdagen. De är båda vana medverkare på Trädgårdsdagen och ser fram emot ännu en spännande dag.

Ung man hjälper barn att åka skateboard

Upplev aktiviteter för alla åldrar. Foto: Emma Davidsson

Turist information

Enköpings
turistinformation

Besök: Rådhusgatan 3, Enköping
E-post:
turism@enkoping.se
Telefon: 0171-62 50 40

Facebook
Upplev Enköping på Instagram

När du besöker denna webbplats sparas viss information om ditt besök.