Välkommen hem

Välkommen hem

Foto: Scandinav Bildbyrå

Natur. Öppna vidder. Skog. Kända parker. Mälarnära. Överkomligt. Enköping. Ditt drömboende har inga väggar och inget tak. Och massor av potential.

Boende på längden och bredden

I Enköping finns många olika platser att bo på. Vi är säkra att vi har något som passar dig om du uppskattar att ha naturen nära dig men gärna vill ha tillgång till puls. Här kan du bo på landet, i en mindre kransort, i staden eller vid Mälaren.

Vi lever nära naturen. Självklart på landsbygden men även i staden med vackra naturområden och kända parker runt husknuten. Om du vill ha puls finns det flera kaféer och restauranger att välja mellan eller kultur- och fritidsarrangemang att delta på. Önskar du än mer puls har du Stockholm, Uppsala och Västerås på ett behagligt avstånd. Vad mer kan man önska sig?

Enköpings kommun växer. Varje år upptäcker fler Enköping och vill flytta hit. Det byggs många nya bostäder på olika platser i kommunen och nya stadsdelar kommer till inne i Enköping stad. Var det byggs bostäder kan du se och läsa mer om på Enköping växer.

Vi har hittat ditt drömboende

Öppen planlösning, 1 323,82 km², sjöglimt, kvällssol och goda grannar.

Välkommen till Enköping – Sveriges närmaste stad