Anmäl intresse som kontaktperson inom LSS

Du kan anmäla ditt intresse för uppdrag som kontaktperson för personer inom lagen för städ och service till vissa funktionsledsatta (LSS) i Enköpings kommun.

När du skickat in din intresseanmälan kontaktar vi dig så snart som möjligt. Tillsammans pratar vi om vad uppdraget innebär och vilka förutsättningar och förväntningar du har. Du förbinder dig inte till någonting genom att skicka in din intresseanmälan.

Om du sedan tar på dig ett uppdrag kommer du att få ett arvode för din insats. Du blir inte anställd. Arvodets storlek varierar beroende på uppdragets karaktär och omfattning.

Behörighetskrav

Du ska ha fyllt 18 år och vi ser gärna att du har relevant erfarenhet eller utbildning inom vård- och omsorgsområdet, men det är inget krav.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Du är flexibel, tycker om att möta nya människor och har lätt för att samarbeta med andra. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket. Du måste kunna prata, läsa och skriva på svenska. Vid anställning kan det bli aktuellt att begära utdrag ur polisens belastningsregister.

Just nu söker vi kontaktperson för: