Påsklov

Påskloves program är uppdaterat på grund av den rådande situationen.

Aktiviteter på påsklovet

Vi har uppdaterat lovprogrammet och anpassat det efter den rådande situationen med coronaviruset. Föreställningar och gruppaktiviteter är inställda och istället fokuserar vi på påsklovsaktiviteter som går att genomföra individuellt.

enkoping.se/corona hittar du aktuell information om hur Enköpings kommun hanterar spridningen av coronaviruset.

Konstklubben - konstkasse

6 – 9 april

För dig som vill skapa hemma under påsklovet! Kassen innehåller ett blad med idéer och inspiration samt olika konstnärsmaterial som papper, pennor, lim och pysselmaterial. Du kan skapa fritt eller tar inspiration från idébladet, det viktigaste är att du har kul och släpper loss fantasin! Begränsat antal, endast en kasse per familj. Konstkassen är kostnadsfri. För barn 6 år och uppåt, inte lämpligt för barn under 3 år på grund av smådelar. Hämta din kasse på Enköpings bibliotek, Ågatan 29.

Rita dina egna påskbilder

6–9 april

Gör dina egna påskbilder och påskkort på biblioteken. Välkommen till Enköpings bibliotek, Ågatan 29, Örsundsbro bibliotek, Idrottsvägen 8 och Fjärdhundra bibliotek, Skolvägen 7. Här hittar du bibliotekens öppettider.

Faslig tipspromenad

6–9 april

På biblioteken kan du gå en faslig tipspromenad om du vågar. Lämna in dina svar så kan du vinna ett spännande pris. Välkommen till Enköpings bibliotek, Ågatan 29, Örsundsbro bibliotek, Idrottsvägen 8 och Fjärdhundra bibliotek, Skolvägen 7. Här hittar du bibliotekens öppettider.

Fritidsgårdar och klubbar

Fritidsgårdar och fritidsklubbar är öppna, gå in på respektive verksamhets Facebooksida för uppdaterad information kring aktiviteter och öppettider.

Har du frågor om påsklovet?

E-post: biblioteket@enkoping.se
Telefon: 0171- 62 55 10

Foto: Pexels

Gå bibliotekens spännande tipspromenad. Illustratör: Maria Andersson

Foto: Pexels