Om Trädgårdsdagen

Här hittar du information om evenemanget Trädgårdsdagen.

Om Trädgårds-dagen

Trädgårdsdagen i Enköping är en mötesplats för trädgårdsintresserade, matintresserade och för den som är intresserad av träning och hälsa.

Evenemanget har vuxit för varje år och har blivit en riktig folkfest. 2017 besökte ca 15 000 personer Trädgårdsdagen.

Företag, föreningar och privatpersoner ställer ut och säljer trädgårdsprodukter i Skolparken, Drömparken och längs med Åpromenaden. Sedan några år tillbaka är kommunen med som utställare för att diskutera olika gröna frågor med besökarna. Vid Åpromenaden finns också en ekologisk matmarknad – Smaka på Enköping.

Trädgårdsdagen är ett samarbete mellan Enköpings kommun, föreningar, studieförbund och företag som arbetar med fokus på gröna frågor.

Fotografering på Trädgårdsdagen

Enköpings kommun anordnar evenemanget Trädgårdsdagen. För att informera om evenemanget samt visa vilken bredd av aktiviteter du kan uppleva under Trädgårdsdagen så fotograferar vi evenemanget mellan klockan 10-16 i de centrala delarna av Enköping.

Varför är det människor med på bilderna?

Vi fotograferar människor på Trädgårdsdagen som deltar i aktiviteter. På så sätt kan vi porträttera evenemanget på ett genuint och nära sätt, tillsammans med de människor som upplever aktiviteterna. Vi vill att potentiella besökare ska få en sann bild av evenemanget när vi informerar om det.

Hantering av bilder

Bilderna kommer att användas i våra tryckta och digitala kanaler till Trädgårdsdagen kommande år. Bilderna sparas i Enköpings kommuns bildbank i tre år och arkiveras därefter. Bilderna kommer endast användas i syfte att informera om evenemanget Trädgårdsdagen.

Din rätt till dina personuppgifter

Om du som är porträtterad på bild har invändningar, frågor eller synpunkter om att vi använder bilderna på dig så kan du kontakta oss.

Kontakta dataskyddsombud:
Magnus Åsman
Telefon: 0171-62 62 16
E-post: magnus.asman@enkoping.se

Personuppgiftsansvarig nämnd är kommunstyrelsen.

Läs mer om dina rättigheter på webben: enkoping.se/personuppgifter

 

Foto: Emma Davidsson

Turist information

Enköpings
turistinformation

Besök: Rådhusgatan 3, Enköping
E-post:
turism@enkoping.se
Telefon: 0171-62 50 40

Facebook
Upplev Enköping på Instagram

När du besöker denna webbplats sparas viss information om ditt besök.