Vikarie inom måltids­service

Vi söker timvikarier som kock eller köksbiträde inom måltidsservice inom Enköpings kommun. Vi har tillagningskök inom förskolor, skolor och äldreomsorg.

Behörighetskrav

För att arbeta hos oss behöver du ha fyllt 18 år. Du behöver också ha arbetslivserfarenhet eller utbildning inom köks- och måltidsområdet.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Du är flexibel, tycker om att möta nya människor och har lätt för att samarbeta med andra. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket. Om du blir anställd hos oss behöver du skicka in ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Skicka in intresseanmälan

Tänk på att din intresseanmälan inte automatiskt leder till jobb. Vi hör av oss när vi har behandlat din ansökan. Det kan ta några veckor. Tänk på att inte skriva i uppgifter som omfattas av sekretess eller är integritetskänsliga, exempelvis hälsouppgifter.Har du körkort?
Har du körkort?

Kommunens hantering av dina personuppgifter

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen General Data Protection Regulation (GDPR). Syftet med dataskyddsförordningen är att skydda enskildas grundläggande rättigheter och friheter, särskilt rätten till skydd av personuppgifter.

För att vi ska kunna fatta beslut om din jobbansökan och meddela dig beslutet behandlar vi de personuppgifter som du har lämnat till oss. Vi sparar uppgifterna i cirka tre månader. Den lagliga grund vi använder är den som heter samtycke.