Social­psykiatrins träffpunkt

Socialpsykiatrin erbjuder träffpunkts­verksamhet dit alla med psykisk ohälsa är välkomna. Aktiviteterna är kostnadsfria (förutom bio) och du deltar på egna villkor.

Hitta på sidan

Du deltar på dina egna villkor. Kom som du är och var den du är. Det finns inga krav och måsten. Du gör det du vill utifrån din dagsform, mående och intresse. Vi fokuserar på möjligheter och vad som är meningsfullt för dig.

Aktiviteterna är kostnadsfria, förutom bio- och cafébesök.

Framöver kommer träffpunktens verksamhet erbjuda aktiviteterna nedan.

Sommarens aktiviteter ute på Sommarro

Under vecka 25-26 och 33-34 är du välkommen till Sommarro helgfria vardagar klockan 9–15. Bad, tipspromenad, kubb och allmän social samvaro är några exempel på aktiviteter.

På plats finns möjlighet att köpa frukost för 10 kronor och lunch för 40 kronor. Kaffe och fika ingår i lunchen.

Bussresor till och från aktiviteten är kostnadsfria. Till Sommarro åker du klockan 8.45 från Coops parkering (utanför entrén till Padel arena), från Romberga torg (utanför entrén till Rombergaskolan) samt från järnvägsstationen (entrén).

Hem avgår bussen från Sommarro klockan 14.45.

Midsommarlunch och kräftskiva

Torsdagen 23 juni anordnas midsommarlunch.

Torsdagen 25 augusti anordnas kräftskiva.

Till midsommarlunchen och kräftsivan behöver du anmäla dig. Kontakta Lotta eller Ingela om du är intresserad av att delta eller har frågor.

Telefon Lotta: 073-646 51 28
Telefon Ingela: 0171-62 63 47

Promenad och fika

På tisdagar klockan 10–12 kan du delta i en promenadgrupp. Vi samlas klockan 10 utanför entrén vid biblioteket, Ågatan 29. Som avslutning på promenaden är den som önskar välkommen att följa med till ett närliggande café. Kostnaden för cafébesöket står du för själv.

Friskis & Svettis

På fredagar klockan 10–12, fram till och med vecka 32, har du möjlighet att träna på Friskis & Svettis.

Om du vill delta kommer du till entrén klockan 10. Personal finns på plats och tar emot dig.

Friskis & Svettis ligger på Sandgatan 13

Pepparrotsbadet

På fredagar klockan 10–11från och med vecka 35 erbjuds bad i rehabiliteringsbassängen på vårt fina Pepparotsbad. Om du vill delta kommer du till entrén klockan 09.30 för att vara redo till klockan 10, då vi har tillgång till bassängen. Personal finns på plats och tar emot dig.

Pepparrotsbadet ligger på Husbergsgatan 5.

Biokväll

Första onsdagen varje månad anordnas en biokväll, med start den 6 april. Du som önskar delta är välkommen till biblioteket klockan 18, Ågatan 29. På plats röstas det fram vilken film vi ska se och sedan går vi tvärs över gatan till Sagabiografen. Du betalar din egen biljett.

Du är varmt välkommen att kontakta Henrik eller Daniel om du är intresserad av att komma med eller har frågor.

Telefon Henrik: 070-162 53 24

Telefon Daniel: 070-162 64 86

Kontakt

Telefon gruppsamordnare Träffpunkten: 073-646 51 28