Vikarie på kontaktcenter

Här kan du anmäla ditt intresse för att jobba som timvikarie inom Enköpings kommun på kontaktcenter.

Kontaktcentrets uppdrag är att ge god service, bra bemötande och ökad tillgänglighet för dem som kontaktar kommunen.

Arbetsuppgifter

Du är ofta medborgarens första kontakt och spelar därmed en viktig roll i att underlätta vardagen för våra medborgare. Du svarar på frågor, tar emot synpunkter och felanmälningar samt vägleder inom hela kommunens ansvarsområde, i huvudsak via telefon men också via e-post, FB och personliga besök.

Kommunvägledarna arbetar tätt ihop för att lösa så många som möjligt av de inkommande ärendena. De ansvarar också för att skapa hög tillgänglighet och service. För att utföra uppdraget kommer du att behöva använda många olika IT-system. Du får kontinuerligt ta till dig nya arbetssätt, uppgifter och lösningar. Det innebär att du hela tiden utvecklas och håller dig uppdaterad på nyheter inom kommunen.

Behörighetskrav

Mycket god erfarenhet av att arbeta i Office-paketet och i olika IT-baserade verksamhetssystem samt erfarenhet av arbete med informationssökning.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal likväl som skrift.

Du ska ha en genuin känsla för service och gärna erfarenhet från liknande arbete inom kundservice och ärendehantering.

Du som söker har förmåga att bemöta olika människor i olika situationer. Du ska också ha ett högt kundfokus och förmåga att skapa goda relationer med andra. Du uppträder professionellt och fokuserat även i pressade situationer. Du har ett prestigelöst sätt och trivs med att samarbeta med kollegor i ett team, samtidigt som du kan arbeta självständigt.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du passar in bra i vårt nuvarande team.

Skicka in intresseanmälan

Vid intresse ska du bifoga ditt CV (PDF-format) och gärna ett filmklipp (filmat med mobilkamera i max två minuter) där du presenterar dig själv och berättar varför du skulle passa för jobbet. Du kan mejla videoklipp och CV till oss.

E-post: rekryteringkc@enkoping.se